ONZE HUISREGELS   


U bent van harte welkom in ons Geusthouse KinkyPlayhouseNL, 

als u zich aan ONZE huisregels houd.

 1. U dient ouder dan 18 jaar te zijn en alle bezoekers moeten ook minimaal 18 jaar zijn. Dit wordt gecontroleerd door middel van een ID-check.  Elke gast dient ook zijn Identiteitskaart bij zich te hebben bij inschrijving.
 2. Sex met minderjarige is bij de Nederlandse wet verboden dus ook streng verboden in ons verblijf.
 3. U dient zich te gedragen volgens de Nederlandse wet.
 4. Prostitutie of gelegenheid bieden aan prostitutie praktijken is verboden in ons huis.
 5. De uitbaters van het KinkyPlayhouseNL geven zelf geen toezicht op de faciliteiten tijdens uw verblijf.
 6. Het gebruik van alle kamers, nutsvoorzieningen, gemakken en diensten is op eigen risico. Daarom kan  KinkyPlayhouseNL  nooit aansprakelijk worden gesteld voor nalatigheid.
 7. Alle bezoekers zijn vrijwillige gasten met bereidwillige toestemming en op eigen risico. Een daartoe strekkend formulier moet worden ondertekend. 
 8. Het gebruik en verhandelen van hard-drugs binnen de faciliteit is verboden. Alcohol is toegestaan, maar moet met mate worden genoten. Dronkenschap of intoxicatie wordt niet getolereerd.
 9. Roken is in ons gehele verblijf niet toegestaan in verband met de brandveiligheid. Buiten is er een overkapte rookruimte.  Gebruik van de asbakken is verplicht.
 10. Elke vorm van professioneel of commercieel of publiekelijk fotograferen en filmen in ons KinkyPlayhouseNL en rondom het verblijf is zonder uitzonderingen verboden. Gasten die een privé verblijf hebben geregeld, worden gevraagd om film en video alleen voor privé gebruik te gebruiken.
 11. De uitbaters van het KinkyPlayhouseNL geloven in de geweldloze laissez-faire van elk seksueel volwassen wezen en laten daarom alle vormen van speelse scènes toe die je seksuele fantasieën en avonturen tot leven brengen. Lichamelijk letsel maar ook elke vorm van geweld is illegaal en daarom verboden.
  De uitbaters van het KinkyPlayhouseNL keurt niet goed en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van gezondheidsbedreigende praktijken tijdens sessies en verblijven in de het KinkyPlayhouseNL.
 12. Meesters of sadomasochisten  zijn verplicht te handelen volgens de algemeen en wereldwijd erkende veilige, gezonde en consensuele credo van iemand die verantwoordelijk is voor slaven.
 13. Volg alle richting- en informatietekens en verbale instructies in het KinkyPlayhouseNL ten aller tijden op.
 14. Geen spel toegestaan ​​met iemand die bedwelmd is of niet gezond van geest.
 15. Ontsmet voor uw eigen hygiëne alle gebruikte oppervlakken, inclusief speelmateriaal  en glijmiddel flessen, grondig. Veeg alle rommel of morsen weg.
 16. Geen geschreeuw of luid geschreeuw.
 17. Geen vuur of vuurwapens / wapens in het algemeen.
 18. Geen onbewaakte slavernij of bondage. Veiligheid voor alles.
 19. Het personeel van de het KinkyPlayhouseNL heeft de bevoegdheid om gasten die zich niet gedragen te verbieden en hun de toegang te ontzeggen zonder terug betaling van de verblijfskosten en borg.
 20. Borg van € 200,-- dient vooraf betaald te worden. Deze krijgt u bij vertrek weer volledig terug mits er geen extra kosten zijn gemaakt of er items verdwenen of opzettelijk  zijn vernielt. zie 19.
 21. Bij aankomst wordt er samen met het personeel en de gasten een checklist ingevuld over de staat van het verblijf vooraf en deze wordt achteraf weer gecontroleerd of er spullen kapot, vernield of vermist worden. Als blijkt dat er spullen kapot, vernield of vermist worden dan worden deze kosten van de borg ingehouden.
 22. Geen scat. Indien dit geconstateerd wordt dat dit opzettelijk is gedaan wordt er een extra schoonmaak bedrag van € 200,-- in mindering gebracht van de borg.
 23. Plassex is toegestaan mits de sporen door de gasten zelf worden schoongemaakt. 
 24. Gebruik van Crisco is toestaan maar let er wel op om dan een extra handdoeken set met papierrol erbij te bestellen . En wordt verzocht om zelf alle Crisco sporen op te ruimen.
 25. Als er geen andere boekingen of gasten zijn vlak voor of na uw verblijf, is een vroege check-in of late check-out mogelijk zonder extra kosten.
 26. Lakens, handdoeken en eind schoonmaak zijn inbegrepen. Als u een dagelijkse schoonmaak service nodig heeft, kunt u ons dit tijdens de incheck procedure vragen. 
 27. Shuttle service Eindhoven AirPort of Centraal Station Eindhoven. € 50 retour in de dagtijd tussen 8:00 / 22:00 Nachttarief  + € 10,--  tussen  22:00  / 8:00  Wenst u gebruik te maken van deze service dan graag 1 dag vooraf melden. Eventuele tussentijdse Shuttle Service is ook mogelijk. Gebruik hiervoor het algemene telefoonnummer:  

 28. Bij een acute ernstig noodgeval direct   112   bellen.

 29. Elke gast dient op de hoogte te zijn van onze huisregels.  Doormiddel van het ondertekenen van het incheckformulier gaat u akkoord met onze huisregels. 


ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. ALGEMEEN

Een online boeking is pas bindend na een schriftelijke voorlopige bevestiging. We behouden ons het recht voor om boekingen zonder opgave van redenen te weigeren. Een definitieve boekingsbevestiging wordt per e-mail verzonden na ontvangst van een overeengekomen aanbetaling. Wijzigingen in de boeking op een later tijdstip, bijv. Een verkorting of verlenging van de boekingsperiode of een overdracht van de boeking aan derden is alleen mogelijk in overleg met ons. We behouden ons het recht voor om boekingen voor één nacht te annuleren of opnieuw in te plannen, zelfs na een bevestiging, een reeds betaalde aanbetaling wordt terugbetaald als de boeking van onze kant wordt geannuleerd.

2. AANBETALING

Door het boekingsverzoek te bevestigen, vragen wij u om een ​​aanbetaling van minimaal 50% vanaf 2 nachten en bij 1 nacht 100 % van het totale verschuldigde bedrag. Zorg ervoor dat we deze aanbetaling binnen 48 uur na ontvangst van de voorlopige boekingsbevestiging hebben. Het betalingsbewijs op onze bankrekening is bepalend voor de naleving van deze deadline. Als de aanbetaling niet binnen deze periode van 48 uur wordt ontvangen, beschouwen we de contractuele relatie als verbroken en wordt de online boeking geannuleerd.

3. BALANCE

Een eventueel saldo is contant op de dag van aankomst en moet bij het inchecken worden betaald. De toeristenbelasting is inclusief. 

4. CHECK-IN

De huurperiode begint op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur en eindigt om 12.00 uur op de dag van vertrek. Uitzonderingen zijn mogelijk na overleg met ons - laat ons uw gewenste aankomst- en vertrektijden weten op het boekings-formulier, zodat we dienovereenkomstig kunnen plannen! Het inchecken dient uiterlijk om 22.00 uur te zijn. Of indien na 22.00 uur dan uitsluitend na contact en overleg met het management. We vragen u ons zo snel mogelijk via telefoon of sms op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in de incheck tijden (bijvoorbeeld als gevolg van annuleringen van vluchten of vertragingen). Het is in elk geval van essentieel belang om ons ongeveer een half uur voor aankomst in het appartement per telefoon of sms op de hoogte te stellen van de exacte aankomsttijd, zodat we er op tijd kunnen zijn voor uw check-in. De sleuteloverdracht vindt plaats in het huis samen met een instructie.

5. ANNULERING

Een annulering van de boeking tot 3 weken voor aankomst is mogelijk met aftrek van de verwerkingskosten van € 50,00. In geval van een latere annulering of niet-aankomst zonder annulering, wordt de aanbetaling zonder aftrek ingehouden. Gebruik voor annuleringen het annuleringsformulier op de startpagina onder "Contact".

6. AANTAL GASTEN

De appartementen mag alleen worden bezet door het aantal personen dat is aangegeven in de boeking van de gast. Huisdieren zijn niet toegestaan.

7. LIABILITY

De gast is volledig aansprakelijk voor verliezen en schade aan het appartement, meubilair, apparatuur en de speeltjes tijdens de gebruiksperiode. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor korte-termijn defecten van meubels, openbare voorzieningen, telefoon of internetverbinding; een prijsverlaging is uitgesloten. Hetzelfde geldt voor overmacht. Het gebruik van het huis, de meubels, de openbare wegen en de parkeerplaatsen zijn op eigen risico.

8. VERLIES VAN WAARDEVOLLE SPULLEN

In geval van verlies van kostbaarheden van de gasten tijdens het verblijf, is elke aansprakelijkheid uitgesloten.

9. TARIEVEN EN AANVULLENDE KOSTEN

De overeengekomen huurprijs is de eindprijs inclusief eenmalige eindschoonmaak en omvat alle extra kosten, inclusief het verstrekken van beddengoed en handdoeken. In geval van overmatige vervuiling worden extra schoonmaakkosten van € 50,00 in rekening gebracht. Bij constatering van opzettelijk scat vervuiling worden extra schoonmaakkosten van € 200,00 in rekening gebracht.

10.FILMEN EN FOTOGRAFEREN

Filmen en fotograferen voor professionele doeleinden in ons verblijf vereisen onze uitdrukkelijke toestemming. Privé foto's zijn toegestaan.

11. ALGEMENE AFSPRAKEN

Houd  rekening met de algemene gewoontes in huurwoningen. Storende geluiden dient vermeden te worden na 22.00 uur. Dit geldt zowel voor binnen in de tuin als voor geheel buiten rondom het huis.
KinkyPlayhouseNL is powered by: